Sisältöön sitemap
”Tunne & Taida – Suomen Tunnetaitokoulutus” toimitusehdot
MAKSUTAVAT

Voit maksaa ostoksesi verkkokaupassamme pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla sekä mobiilimaksutavoilla.

Luottokortilla maksettaessa saat maksuaikaa luottokortinmyöntäjäsi kanssa tekemän sopimuksen mukaisesti.

VALMENNUKSET

Ilmoittautuminen valmennuksiin on sitova. Ostetun valmennuspaikan voi siirtää toiselle henkilölle, jolloin uuden osallistujan tiedot ja sähköposti tulee ilmoittaa koulutus@tunnejataida.fi.

Mikäli valmennus peruuntuu liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi tai force majour-tapauksissa, osallistujiin ollaan välittömästi yhteydessä ja maksu palautetaan täysimääräisenä.

TOIMITUSAIKA

Valmennuksen oston jälkeen osallistuja kutsutaan valmennuksen työtilaan noin viikkoa ennen ensimmäistä koulutuspäivää.

DIGITAALISIA PALVELUITA KOSKEVA PERUUTTAMISOIKEUS

Voit peruuttaa osallistumisesi valmennukseen 14 vuorokautta oston jälkeen. Peruutusoikeus lakkaa kun sinut on kutsuttu ja olet liittynyt mukaan valmennuksen työtilaan, jossa on jo ladattavia materiaaleja saatavilla.

Digitaalisten palveluiden, eli esimerkiksi verkossa toimitettavien valmennusten osalta 14 päivän peruuttamisaika alkaa kyseistä digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä eli ostosta. Asiakkaalla ei kuitenkaan ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on aloitettu sähköisesti asiakkaan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä. Tällainen edellä mainittu suostumus voidaan katsoa saaduksi asiakkaan liittyessä ensimmäisen kerran valmennuksen työtilaan.

Asiakas voi käyttää digitaalisia palveluita koskevaa peruuttamisoikeuttaan ottamalla yhteyttä osoitteeseen koulutus@tunnejataida.fi

 

KAUPPAA KOSKEVIEN ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

 

MAKSUPALVELUNTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

 


Payment Service Provider

Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.

Paytrail Plc

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Business ID 2122839-7