Sisältöön sitemap

circles triangles

Huippua, että kiinnostuit valmennuksestamme! Uskomme, että saat siitä paljon työhösi! Kurkkaa alta valmennuksen sisältöä!

Tiedetimantteja aivotutkija Minna Huotilaisen kertomana!

Miten perustella tunnesäätelyn tukemista lapsen lähipiirille? Tähän valmennuksessa antaa sanoja ja varmuutta tieteen näkökulmasta aivotutkija, kasvatustieteen professori Minna Huotilainen yli 20 lyhytvideolla.

Kurkkaa videolta, miten Huotilainen kuvaa, miksi pientenkin säätelyhetkien huomaaminen ja juhliminen lapsen kanssa on niin tärkeää.

Osta valmennus

Koeteltuja arjen keinoja valmentaja ja toimintaterapeutti Anniinalta!

Mitkä ovatkaan tunnesäätelyn onnistumisen kannalta tarvittavat askelmat? Toimintaterapeutti, tunnetaitovalmentaja Anniina Alakärppä antaa valmennuksessa koetellut vinkit ja materiaalit, miten voit ammattilaisena edetä työssäsi varmasti tunnesäätelyä tukien!

Videolta kuulet muutamia ydinkohtia säätelystä. Kuulet myös, mitä kaikkea materiaalia muun muassa valmennuksesta saatkaan!

Osta valmennus

Tästä heti valmis materiaali suoraan työhösi! Lisää saat valmennuksesta!

Nappaa ohesta heti käyttöösi harjoitekokonaisuus hermoston rauhoittamiseksi!

Keholliset harjoitukset ovat tunnesäätelyn ja sen oppimisen kannalta ihan ydinjuttuja. Kun kokemuksen kautta oivallamme, että voimme omalla kehollamme vaikuttaa oloomme, se antaa turvaa jännittäviinkin tilanteisiin.

Harjoite sisältää viisi erilaista kehollista keinoa – mikä niistä voisi sopia juuri sinun asiakkaallesi? Voitte näitä yhdessä tehden tutkia!

Valmennuksessa saat tämän ja yli 20 muuta ammattilaisten kokemusten perusteella räätälöityä harjoitetta heti työhösi – kahden koulutusiltapäivän, opas- ja tiedevideoiden ja vertaisjakamisen lisäksi! Lisäksi saat 15 valmista tapaamissuunnitelmaa, joiden avulla voit edetä tunnesäätelyn tukemisessa selkeän rungon mukaan.

”Tunnen kehoni jännityksen sijaan” TALLENNA ITSELLESI TÄSTÄ!

background circles

Mitä sä rageet? -valmennus + painettu ammattilaisen opas

489,00  Sis. Alv 24%
Liity mukaan nyt

LIITY MUKAAN VALMENNUKSEEN!

Suosittu Mitä sä rageet? -tunnesäätelyn tukemisen onlinevalmennus starttaa tiistaina 19.9.2023!

Valmennus toteutetaan helppokäyttäisessä ja selkeässä verkko-oppimisympäristössä ja koulutuspäivät toteutetaan Zoomissa.

Lasku työnantajalle? Onnistuu! Ilmoita silloin laskutustiedot (verkkolaskuosoite) sähköpostitse koulutus@tunnejataida.fi Huomioithan laskutuslisän 10€/lasku.

Nappaa mukaan myös kollegasi!  Kolmen porukkana saatte kukin valmennuksen etuhintaan 439€ (norm. 489€)!

Laita meille sähköpostitse koulutus@tunnejataida.fi osallistujien tiedot (nimi, sposti, puh.nro ja postiosoite) otsikolla ”Kolmen kimppaetu” ja aktivoimme teille etukoodit!

Etu koskee 31.8.-15.9. tehtäviä Kolmen kimpan ostoja.

Valmennuksen työtilaan pääset 12.9.