Sisältöön sitemap

circles triangles

Huippua, että kiinnostuit valmennuksestamme! Uskomme, että saat siitä paljon työhösi! Kurkkaa alta valmennuksen sisältöä!

Tiedetimantteja aivotutkija Minna Huotilaisen kertomana!

Miten perustella tunnesäätelyn tukemista lapsen lähipiirille? Tähän valmennuksessa antaa sanoja ja varmuutta tieteen näkökulmasta aivotutkija, kasvatustieteen professori Minna Huotilainen yli 20 lyhytvideolla.

Kurkkaa videolta, miten Huotilainen kuvaa, miksi pientenkin säätelyhetkien huomaaminen ja juhliminen lapsen kanssa on niin tärkeää.

Osta valmennus

Koeteltuja arjen keinoja valmentaja ja toimintaterapeutti Anniinalta!

Mitkä ovatkaan tunnesäätelyn onnistumisen kannalta tarvittavat askelmat? Toimintaterapeutti, tunnetaitovalmentaja Anniina Alakärppä antaa valmennuksessa koetellut vinkit ja materiaalit, miten voit ammattilaisena edetä työssäsi varmasti tunnesäätelyä tukien!

Videolta kuulet muutamia ydinkohtia säätelystä. Kuulet myös, mitä kaikkea materiaalia muun muassa valmennuksesta saatkaan!

Osta valmennus

Tästä heti valmis materiaali suoraan työhösi! Lisää saat valmennuksesta!

Nappaa ohesta heti käyttöösi harjoitekokonaisuus hermoston rauhoittamiseksi!

Keholliset harjoitukset ovat tunnesäätelyn ja sen oppimisen kannalta ihan ydinjuttuja. Kun kokemuksen kautta oivallamme, että voimme omalla kehollamme vaikuttaa oloomme, se antaa turvaa jännittäviinkin tilanteisiin.

Harjoite sisältää viisi erilaista kehollista keinoa – mikä niistä voisi sopia juuri sinun asiakkaallesi? Voitte näitä yhdessä tehden tutkia!

Valmennuksessa saat tämän ja yli 20 muuta ammattilaisten kokemusten perusteella räätälöityä harjoitetta heti työhösi – kahden koulutusiltapäivän, opas- ja tiedevideoiden ja vertaisjakamisen lisäksi! Lisäksi saat 15 valmista tapaamissuunnitelmaa, joiden avulla voit edetä tunnesäätelyn tukemisessa selkeän rungon mukaan.

”Tunnen kehoni jännityksen sijaan” TALLENNA ITSELLESI TÄSTÄ!

background circles

Mitä sä rageet? -valmennus

419,00  Sis. Alv 24%
Liity mukaan nyt

LIITY MUKAAN NYT!

Olemme kouluttaneet tuhansia kohtaamistyön ammattilaisia, ja tiedämme, kuinka se tehdään!

”Juuri tätä itse ja muutkin yksin työtä tekevät ovat vailla, juhlin!”  Toimintaterapeutti

Tämän tahdot kokea – nähdään valmennuksessa! Varmista paikkasi jo nyt!

Valmennus alkaa: ti 14.2.2023

Viimeinen ilmoittautumispäivä: pe 10.2.2023